Over van Veenendaal advocatuur Den Haag

Van Veenendaal Advocatuur is een gedreven advocatenkantoor met een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor, gevestigd in het Forepark in Den Haag. De specialisatie van onze advocaat ligt in het adviseren van particulieren en bedrijven. Daarnaast is onze advocaat expert in juridische procedures.

Ons kantoor

Ons kantoor

Van Veenendaal Advocatuur is opgericht in december 2010. Wij kunnen met trots zeggen dat ons kantoor al meer dan 10 jaar bestaat. In onze praktijk adviseert mr. Van Veenendaal cliënten op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en internationaal privaatrecht. Zijn werkwijze is praktisch en direct ingesteld. Mr. Van Veenendaal werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

Samenwerkingen

Ons kantoor werkt samen met nationale en internationale advocatenkantoren. Hierdoor hebben wij meer advocatenogen die naar een juridische kwestie kijken.

Wij helpen u graag verder

Een juridisch geschil of rechtszaak kan behoorlijk wat zorgen opleveren. Ons kantoor neemt de zorgen van u over en neemt alle stappen die noodzakelijk zijn om uw belangen te behartigen. Ons kantoor behandelt nationale en internationale zaken, zowel particulier als bedrijfsmatig. Wij richten ons op de dagelijkse zaken alsmede de complexere zaken. Onze advocaat heeft 15 jaar ervaring en heeft een brede juridische praktijk. 

Wilt u uw zaak voorleggen aan onze advocaat? U kunt hiervoor gebruikmaken van onze gratis intake. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier. 

“In vele gevallen gaan juridische procedures om hard bewijs en de advocaat- / proceskosten.”

Mr. J.P. van Veenendaal

Ons team

Onze advocaat

De heer mr. Joost P. van Veenendaal heeft privaatrecht gestudeerd aan de Universiteit Leiden (2005). Daarnaast heeft hij tijdens een uitwisselingsprogramma gestudeerd aan de The Queen Mary University of London (2004). Na zijn studie heeft Joost vijf jaar als advocaat gewerkt bij nationale en internationale kantoren in Noord- en Zuid-Holland. Door de lange ervaring die hij heeft, behandelt hij advieszaken maar ook procedures. Joost staat voor kwalitatieve juridische bijstand en heldere tarieven.

Onze manager

Mevrouw Channah Makkink is sinds 2018 betrokken bij Van Veenendaal Advocatuur. Channah is directiesecretaresse van beroep, maar regelt eigenlijk alles van A tot Z op ons kantoor. Zij heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende in de detailhandel. Tijdens haar studie is zij terechtgekomen bij ons kantoor. Channah zet zich onder andere in voor klanttevredenheid.

Onze student-stagiaire

Mevrouw Lianne Huegen loopt sinds april 2021 stage bij ons kantoor. Lianne doet de opleiding juridisch administratief dienstverlener.

Onze student-stagiaire

De heer Joey Makkink loopt sinds juli 2020 stage bij ons kantoor en volgt op dit moment een juridische opleiding. Joey heeft meerdere (internationale) banen gehad waarbij klantcontact centraal stond. 

“Hoogwaardige rechtshulp in een tijdig stadium kan het verschil maken tussen een gewonnen of een verloren zaak.”

Mr. J.P. van Veenendaal