Over van Veenendaal advocatuur Rotterdam

Van Veenendaal Advocatuur is een gedreven advocatenkantoor met een no-nonsense mentaliteit. Het is een jong en dynamisch kantoor, gevestigd in het Villapark in Rotterdam. De specialisatie van de advocaat ligt in het adviseren van particulieren en bedrijven. Daarnaast is de advocaat expert in juridische procedures.

Ons kantoor

Het kantoor

Van Veenendaal Advocatuur is opgericht in december 2010. De heer Van Veenendaal kan met trots zeggen dat het kantoor al meer dan 10 jaar bestaat. In de praktijk adviseert mr. Van Veenendaal cliënten op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en internationaal privaatrecht. Zijn werkwijze is praktisch en direct ingesteld. Mr. Van Veenendaal werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

Samenwerkingen

Het kantoor werkt samen met nationale en internationale advocatenkantoren. Hierdoor hebben wij meer advocatenogen die naar een juridische kwestie kijken.

De heer Van Veenendaal helpt u graag verder

Een juridisch geschil of rechtszaak kan behoorlijk wat zorgen opleveren. Het kantoor neemt de zorgen van u over en neemt alle stappen die noodzakelijk zijn om uw belangen te behartigen. Het kantoor behandelt nationale en internationale zaken, zowel particulier als bedrijfsmatig. De heer Van Veenendaal richt zich op de dagelijkse zaken alsmede de complexere zaken. De heer Van Veenendaal heeft 15 jaar ervaring en heeft een brede juridische praktijk. 

Wilt u uw zaak voorleggen aan de advocaat? U kunt hiervoor gebruikmaken van onze gratis intake. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier. 

“In vele gevallen gaan juridische procedures om hard bewijs en de advocaat- / proceskosten.”

Mr. J.P. van Veenendaal

De advocaat

Joost van Veenendaal

De heer mr. Joost P. van Veenendaal heeft privaatrecht gestudeerd aan de Universiteit Leiden (2005). Daarnaast heeft hij tijdens een uitwisselingsprogramma gestudeerd aan de The Queen Mary University of London (2004). Na zijn studie heeft Joost vijf jaar als advocaat gewerkt bij nationale en internationale kantoren in Noord- en Zuid-Holland. Door de lange ervaring die hij heeft, behandelt hij advieszaken maar ook procedures. Joost staat voor kwalitatieve juridische bijstand en heldere tarieven.

010 20 38 828

“Hoogwaardige rechtshulp in een tijdig stadium kan het verschil maken tussen een gewonnen of een verloren zaak.”

Mr. J.P. van Veenendaal